Temiz çatılarla binalar diğerlerine kıyasla daha şık duruşu ile dikkat çeker. Bursa İzolasyon olarak izolasyonun her türünde uzman olan firmamız çatı temizliği çözümlerimizle de hizmetinizdedir. Temizlik ekibimiz, iş güvenliği kuralları çerçevesinde güvenli bir şekilde çatı temizlemektedir.

Çatı Temizliği Neden Önemlidir

blog-img

Çatı Temizliği Neden Önemlidir

Temiz çatılarla binalar diğerlerine kıyasla daha şık duruşu ile dikkat çeker. Bursa İzolasyon olarak izolasyonun her türünde uzman olan firmamız çatı temizliği çözümlerimizle de hizmetinizdedir. Temizlik ekibimiz, iş güvenliği kuralları çerçevesinde güvenli bir şekilde çatı temizlemektedir. Ayrıca dış görünüm ile birlikte sağlık konusunun da bilincinde olarak kaliteli malzemelerle en kısa süre içerisinde çatı temizliği hizmeti sunmaktadır. İnsan sağlığı, binaların kullanım ömrü ve dayanıklılığının da önüne geçen bir hassasiyet unsurudur. Bununla birlikte firmamız, müşteri memnuniyetini sağlama adına güler yüzlü ve pratik temizlik yapan elemanlar istihdam etmektedir.

Ekibimize gönül rahatlığı ile güvenebilirsiniz. Temizlik uygulamaları sırasında modern ekipmanlar kullanılması önemli bir konudur. Zamandan tasarrufun yanı sıra başarılı temizlik uygulamaları için de maliyetten kaçınmayarak modern alet ve temizlik malzemeleri kullanıyoruz. Temizlik malzemelerimiz insan sağlığına karşı risk oluşturan kimyasallar içermemektedir. Bu bakımdan çalışanlarımızın da sağlığını riske atmıyoruz. Düzenli bir şekilde bizden alacağınız çatı temizliği hizmetimiz ile daha hesaplı çatı temizlik çözümleri elde etmiş oluyorsunuz


 

Bu da sizin için temizlik faturasının düşmesi anlamına geliyor. Yapılan düzenli bakım sözleşmeleri ile çatınız her zaman temiz kalacak ve çok yüksek temizlik bedelleri ödemek zorunda kalmayacaksınız.

Çatı temizliğinden maksat sadece binanın estetiğinin yanı sıra değer kazanıyor olmasıdır. Daha önemlisi insan sağlığı için doğru çatı temizliği çözümleri uygulanması şarttır. Bizi arayın ve çatı temizliğinde deneyim ve beceri sahibi temizlik ekiplerimizle müşterimiz olun. Bursa İzolasyon olarak firmamız, çatı temizliğinin yanı sıra çatı aktarma, çatı izolasyonu, ses izolasyonu, mantolama - ısı yalıtımı ve ses yalıtımı gibi konularda da engin tecrübe sahibidir. Sunmuş olduğumuz hizmetlerden memnuniyetiniz, en önemli hedefimizdir.